Αναγνώστες

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

κάρτες με απλό design

Μερικές ακόμη καρτούλες: Είναι απλά σχέδια γιατί ήθελα να παίξω με τους συνδιασμούς χαρτιών και με λίγα, χειροποίητα υλικά και κανένα δυο αυτοκόλητα. Το αποτέλεσμα:







Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Κουτάκια, κάρτες και ένας μίνι διαγωνισμός!

Τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει μανία να φτιάχνω κουτάκια...πολλά κουτάκια!! Την ιδέα την βρήκα σε διάφορα blogs ψάχνοντας να βρω πως μπορώ να αξιοποιήσω την μήτρα Top Note της Sizzix! Παρακάτω παραθέτω δύο από τις παραλλαγές που έχω κάνει...



Σήμερα έφτιαξα και αυτές τις δύο καρτούλες:


Και πάμε τώρα σε έναν μίνι διαγωνισμό καλωσορίσματος στο blog. Θα ήθελα να μου στείλετε φωτογραφία μιας ευχετήριας κάρτας που κάνατε και που έχει μόνο δύο χρώματα!  Ό,τι χρώματα θέλετε αλλά να είναι μόνο 2. Θα διαλέξω την συμμετοχή που μου αρέσει περισσότερο και θα κερδίσει το paper pad (6x6, 64 φύλλα χαρτόνι, τα μισά με γκλίτερ και τα μισά διπλής όψης) της φωτογραφίας!
Καλή επιτυχία, ανυπομονώ να δω συμμετοχές!

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Πρώτη Ανάρτηση...!

Καλώς ήρθατε στο μπλογκ μου! Eίμαι 31 χρονών και ζω στη Θεσσαλονίκη. Είμαι παντρεμένη και έχω ένα κοριτσάκι 19 μηνών. Στον ελεύθερο χρόνο μου (που μεταξύ δουλειάς, οικογένειας και της διατριβής μου δεν είναι και πολύς!) ασχολούμαι με το scrapbooking και την κατασκευή χειροποίητων καρτών και διακοσμητικών. Από εδώ θα μοιράζομαι τις σκέψεις μου, τις δημιουργίες μου και θα αναρτώ διασκεδαστικούς διαγωνισμούς με διάφορα δωράκια για crafters! Μείνετε συντονισμένοι!